Fästen & montage

Fästen & montage för 230V motor

Väggmontage

Det vanligste montaget är att montera rullgardinen på väggen just ovanför fönstret. Vid väggmontage kan det vara lämpligt att låta rullgardinsväven sticka ut 5-10cm på sidorna av fönsteröppningen så att det inte "glipar".  För gardiner upp till 200cm bredd skickar vi med lilla väggfästet som numera är vitt, tidigare svart. Det sticker ut 6.5cm från vägg och är 4cm högt. För motorgardiner med bredd över 200cm skickar vi med det stora justerbara fästet. Det sticker ut 10cm från vägg och är 8cm högt.

Montage inne i fönster

Det går bra att montera rullgardinen inne i fönster. Meddela "montage inne i fönster" och fönstrets exakta innerbredd i mm om du har tänkt dig sådant montage. Då ser vi till att gardin och fäste kommer att passa inne i fönstret och skickar med fästen för montage inne i fönster. Fästena är 6.5cm breda och 1.5cm höga.

Fästen & montage för batterimotor

Motorgardiner med batterimotor monteras med fästena på bilden nedan. Ploppen på ena sidan är fjäderbelastad och trycks in när motorgadrinen förs in mellan fästena. Med dessa fästen går motorgardinen även enkelt att ta ut ur fästet. Dessa fästen har täckbrickor av plast som man kan sätta utanpå fästena om man vill.

Motorgardin.se drivs av

Nordorder

070-6520729

info@nordorder.se

Kartlavsvägen 14, 80592 Gävle